Nega i stilizovanje kose

Šišanje i feniranje

Da bi kosa uvek bila zdrava i sjajna, potrebno je da redovno dolaziš na šišanje. Preporuka je da se šišaš jednom u 2-3 meseca. Naravno, to bi trebalo da bude i češće ukoliko kosu stalno izlažeš visokim temperaturama ili je tretiraš hemijskim preparatima kao što su farba, blanš, itd.

Tretmani kose

Kada vidiš u cenovniku sve tretmane koje nudimo, verovatno će te zaboleti glava. Ima ih previše. Prvo što moraš da znaš jeste činjecica da su svi tretmani brenda Robson Peluquero, što znači da će tvoja kosa osetiti brazilski kvalitet.

A što se izbora tretmana tiče, ne brini, naši frizeri će ti preporučiti najbolji u zavisnosti od tvoje kose. Ako ti je kosa ekstremno oštećena, radićeš CCRP. B.T.X tretman je tu ako želiš da obnoviš lipide u dlaci, što znači da ti kosa bude sjajna, hidrirana i meka. Ako muku mučiš sa masnim temenom, a suvom dlakom, Hamamelis je tretman za tebe. Ukoliko se desi da nemaš previše vremena, a želiš da uradiš nešto dobro za svoju kosu, biraj Three Power Dose tretman. A za izuzetno suvu dlaku, tu je Lyss Unik tretman.

Kolorizacija kose

Osim klasičnog farbanja i održavanja boje, HOB je raj za plavuše! 

Proces izvlačenja pramenova izgleda tako što se prvo radi tretman za pripremu dlake. Zatim se izvlače sitni pramenovi (moramo da naglasimo da koristimo blanš koji je zbog svog sastava mnogo manje agresivan za kosu). Zatim se blanš ispira, pa se radi drugi tretman koji će dlaci vratiti sve što joj je blajhanjem oduzeto. Onda se koriste Robson Peluquero toneri i ti dobijaš šampanjac ton, biserno beli ton, platinasti, pepeljasti ili hladni ton, u zavisnosti koji toner izabereš.

Besplatne konsultacije

Ukoliko si se odlučila da radiš boju kod nas, prvi korak su besplatne konsultacije. To znači da ćeš ti doći i našim frizerima reći koji je tvoj krajnji cilj. Oni će, na osnovu stanja tvoje kose, napraviti plan rada. Neretko se desi da se pre same kolorizacije rade tretmani za oporavak jer je kvalitet kose iznad bilo koje boje. Kada se napravi plan rada, znaćeš tačno koji tretmani u toku kolorizacije će se raditi, koja tehnika će se koristiti, koji rezultat da očekuješ, koliko vremena i novca treba da odvojiš.

I ne, ne možemo da radimo išta bez konsultacija jer ne želimo da nailazimo na iznenađenja u toku samog rada.

Besplatne konsultacije se zakazuju, zato telefon u ruke, čekamo te!