LASERSKA EPILACIJA

Spas za žene

Zamisli da jednom mesečno, nekih 7-8 meseci, na dlake potrošiš samo sat vremena. I posle više nikad. Heej, koja je to ušteda tvog slobodnog vremena. O novcu nećemo ni da pričamo. A zamisli tek koliko je to manje opterećenja. Bukvalno ne moraš da razmišljaš da li možeš da obučeš kratku haljinu. Nikada te više neće biti sramota od crnih tačkica po koži, a na urasle dlake ćeš zaboraviti.

Kako izgleda tretman?

Na tretman dolaziš čiste kože, dakle bez losiona, mleka za telo, i slično. Onda ti nanesemo hladan gel na kožu, ti se zavališ i to je to. Bitno je da između tretmana ne čupaš dlačice iz korena, već samo da ih briješ. Brijanjem se ojačava koren dlake, a što je koren jači, veća je površina na koju laser deluje, pa su rezultati brži i bolji. Između dve sesije treba da prođe 4-6 nedelja zato ti savetujemo da kada dođeš na prvi tretman, odmah zakažeš i naredni, da ne bi imala izgovor da preskačeš termine. U zavisnosti od regije, biće ti potrebno 6-8 tretmana da se zauvek rešiš dlačica.

Priprema za tretman

Veče pre zakazanog tretmana laserske epilacije treba da obriješ regiju koju ćeš depilirati. Ne preporučujemo brijanje neposredno pred sam tretman jer u tom slučaju koža može da se iziritira.

Da li tretman boli?

Laserska epilacija ne boli. Možeš osetiti blago peckanje u predelim gde je koža tanka i to je to.