Ruski volumen

Ruski volumen je tehnika za nadogradnju trepavica. Ova tehnika se naziva Ruska tehnika volumena, pošto je potekla iz Rusije, a naziva se još i tehnikom 2D, 3D, 4D, 5D, 6D trepavica, što predstavlja broj trepavica koje se nanose u isto vreme.

Šta je prednost ruskog volumena?

Osim volumena, trepavice daju prirodan izgled i daju gustinu vašim trepavicama, tj. popunjavaju mesta gde su prirodne vidljivo slabe ili ih nema. Ruskim volumenom postiže se efekt maskare, traju duže od običnih ekstenzija.

Da li ova tehnika šteti prirodnim trepavicama?

Ova metoda je potpuno bezbedna i bezbolna, jer se koriste preparati koji su hipoalergijski i namenjeni isključivo za rad regije oko očiju.
Svilene trepavice s ruskim volumenom su kvalitetno ručno rađene, vrlo mekane i poseduju visok sjaj. Proizvedene su od ekstra kvalitetnih materijala. Svilene trepavice s ruskim volumenom se nose neograničeno, opadaju sa procesom opadanja prirodnih trepavica, to jest s procesom regeneracije, obnove prirodnih trepavica, oko 30% na 3 do 4 nedelja.

Posle koliko vremena se radi korekcije?

Prva korekcija se preporučuje najmanje nakon dve nedelje od tretmana, a najviše koliko se može čekati je četiri nedelje.