DOŽIVITE MAGIJU

Kompaniju Robson Peluquero je osnovao Robson don Santos Gonsalves u julu 2016. godine. Njegov cilj je bio da napravi revoluciju u svetu frizerske industrije i olakša svakodnevni rad profesionalnih frizera. Izučavajući boje, Robson Peluquero je prvo razvio GREEN toner koji prilikom bojenja kosi daje biserni odsjaj. Ubrzo nakon toga je razvio PINK toner koji kosi daje boju šampanjca.

Od tada je proizveo još dosta preparata za kolorizaciju i negu kose. Danas je brend Robson Peluquero prisutan u celom Brazilu, Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku, Italiji, Portugalu, Čileu, Argentini, Francuskoj, Urugvaju, Alžiru, Poljskoj, Dubaiju, Kanadi, Iranu, a u Srbiju ga je dovela Ivana Ilić. Ovaj brend danas ima više od milion svakodnevnih korisnika.

U HOB-u su dostupni svi Robson Peluquero proizvodi. Ukoliko želite sa svojoj kosi pružite samo najbolje, Robson Peluquero je izbor za Vas! Osim toga, ako ste frizer ili vlasnik salona, vreme je da započnete pisanje nove stranice svog biznisa i dovedete revoluciju svojim klijentima!

Osim toga, dostupni su i setovi za kućnu negu. Bilo da želite kod kuće da oporavite kosu ili da u kućnim uslovima dobijete boju o kojoj ste maštali, na pravom ste mestu!

RP keratini

15
16

RP tretmani kose

13
17
18
11

RP blanš i hidrogeni

12
14

RP toneri i šamponi

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Home Care toneri

21
22
23
24
25

Home Care tretmani

26
27
28

RP Finish

33
32
31
30
29

Sada su Vam dostupne i edukacije posvećene Robson Peluquero proizvodima. Naučićete kako da radite sa ovim revolucionarnim proizvodima i usavršiti svoje frizerske veštine.

Edukacija za kolor traje dva dana i sastoji se iz praktičnog i teorijskog dela. Ova edukacija posvećena je savršenim RP tonerima, blanšu i čitavoj kolorizaciji.

Edukacija za negu i tretmane traje dva dana i sastoji se iz teorijskog i praktičnog dela. Ova edukacija posvećena je revolucionarnim RP tretmanima za dubinski oporavak, kao i preparatima za ispavljanje kose.

Postanite član Robson Peluquero tima!

 

 

IMG_7235