Ono što ćeš sada pročitati nije tekst kojim ćemo te ubeđivati da kupiš našu online obuku, niti ćemo ti pričati da je to jedina stvar koja ti nedostaje da staneš rame uz rame sa svetskim frizerima. Pročitaćeš priču o svojoj koleginici Mileni.

Pre nekoliko godina, malo nakon što su se Robson Peluquero preparati pojavili u Srbiji, zvoni službeni telefon. Javlja se žena, raspituje se za preparate. Dobila je sve informacije – kako se koriste toneri, koja je razlika između B.T.X i Hamamelis tretmana, koliko košta CCRP set. I ne kupi ona ništa.

Prođe tako dva meseca, ponovo se javi ta ista Milena i pita da li mi možda tražimo frizera. Naravno, kako uvek biva, frizera nikad dosta, dođe ona na razgovor, priča o svom iskustvu, radila kod drugih, imala svoj salon, u poslu je 20 godina, ma idealno. Ali odmah se posavlja pitanje „Šta ćeš ti onda ovde?“ Kaže ona: „Ovde sam došla jer još od osnivanja, 2016. godine pratim Robson Peluquero brend i imam želju da radim sa ovim preparatima.“ Veoma legitiman odgovor.

Počne Milena da radi, da sluša mlađe od sebe, ljude sa mnogo manje iskustva, odsluša sve edukacije iz Brazila, čak je počela i portugalski da priča.

Kako je nastala online obuka?

Neminovno je da su preparati mnogo drugačiji od onoga na šta su frizeri u regionu navikli. Mi smo navikli da blanš držimo pola sata, Robson Peluquero blanš stoji nekad i više od dva sata. Znamo da preliv mora da se pravi sa farbom, a naši toneri se nanose direktno iz ambalaže. I baš zbog svih tih razlika, Milena je dobila ideju da mi napravimo online obuku.

Kako izgleda obuka?

Online obuka je zamišljena kao i obuke koje držimo uživo, samo što ovu možeš da gledaš kad god i gde god. I naravno da ćeš imati pitanja, sigurno nismo pokrili sve što te interesuje. Zato kad pogledaš celokupnu obuku, imaš pravo da zakažeš konsultacije sa ljudima koji su tu obuku i pravili.

Prvo ćeš odgledati teorijski modul. Podsetićeš se svega što znaš o dlaci, njenim svojstvima i vrstama oštećenja. Onda ćeš čuti kako je Robson spojio sva ta znanja sa preparatima koje proizvodi. Nakon toga ćeš gledati kako se ti preparati koriste u praksi. Prikazali smo sve, od pripreme kose, preko blajhanja, oporavka kose, do toniranja.

Ova obuka nije namenjena početnicima. Ne treba da je kupuješ ukoliko si, recimo, kozmetičar i najviše što znaš o kosi je kako sebe da isfeniraš. Ne. Namenjena je frizerima koji žele da se usavršavaju i da svojim klijentima obezbede nove kvalitetne preparate. A što to uopšte da radiš? Pa zato što tvoji klijenti znaju mnogo više o našem poslu nego što možeš da zamisliš. Doći će trenutak kada će te pitati za određenu tehniku, tretman, a ti nećeš imati pojma o čemu pričaju. Zato treba da ih preduhitriš i da im ponudiš nešto novo.

A šta to tebi donosi?

Donosi ti mnogo veću zaradu. Uložićeš novac u preparate koje možeš da naplatiš. Svi znamo da klijentima nije žao da plate kvalitet. Radićeš sa novim preparatima koji ne mogu da se kupe bilo gde i samim tim ćeš privlačiti nove klijente. A stari će ti svakako ostati, već imaju poverenje u tebe.

I nemoj da te mrzi da ulaziš u nešto novo. Zaista je vreme da izađeš iz svoje komfor zone. Probaj na banalnom primeru. Sledeći put u restoranu poruči kari umesto tartar sosa. Svideće ti se, sigurno. Tvoje je samo da radiš. Od nas ćeš imati potpunu marketing podršku. Možeš da uzmeš bilo koji video, sliku, bilo šta što ti je potrebno da ispromovišeš to nešto NOVO.

Ovo je samo deo pozitivnih iskustava naših kolega frizera.

Prvi korak na tvom NOVOM putu je svakako online obuka. Možeš ti i bez nje, ali ovako ćeš uštedeti i vreme i novac. Umesto da poručiš preparate, oni stignu, ne znaš šta ćeš sa njima, zoveš drugaricu da na njoj probaš, potrošiš par sati i par hiljada dinara na materijal, možeš da zakazuješ klijente istog dana kada poručiš preparate. Znaćeš šta tačno da kupiš, kako da primeniš i koje rezultate da očekuješ.

Cena obuke je 8200 dinara.

Online obuka obuhvata:

Priznaj sebi da je došlo vreme za promene

Kreni od USAVRŠAVANJA!

Da se prijaviš, piši nam na društvenim mrežama ili nas pozovi!

Adresa

Zahumska 45, Beograd

Broj telefona

+381641220600

E-mail adresa

robsonpeluqueroserbia@gmail.com