HOB je estetsko edukativan centar opremljen najsavremenijim i najkvalitetnijim preparatima i proizvodima. U njemu možete obaviti sve usluge vezane za lepotu i negu kože, kose i tela. Pored svih frizersko kozmetičarskih usluga (muško ženski frizer, nega ruku, nega stopala, masaže, depilacije, nadogradnja trepavica, lash lifting, japansko iscrtavanje obrva, puder obrve, tretmani i nega lica, profesionalno šminkanje) u HOB-u možete obaviti neke od mnogobrojnih tretmana za lice i telo najsavremenijim laserima.
HOB House Of Beauty, pored estetskog dela, nudi i širok spektar edukacija koje vrše sertifikovani stručnjaci, pružajući svakom učeniku svo neophodno znanje i veštine kako bi postao profesionalac u određenoj oblasti.

“Još kao mala, svakodnevno sam boravila u salonu svoje majke. Ona je neko od koga sam naučila da je strast glavna stvar za pokretanje biznisa i da posao zaista može da bude zadovoljstvo. Nakon što sam se preselila u Beograd, maštala sam sam da uđem u salon gde mogu da uradim apsolutno sve na jednom mestu, a da su pritom sve usluge dobrog kvaliteta. Ljubav prema ovom poslu, strast i svoje želje pretvorila sam u magiju zvanu HOB House of Beauty. Moj tim čine majstori koji su vođeni strašću, znanjem i ljubavlju. Dobrodošli u HOB.” Ivana Ilić