Uklonite dlačice sa bilo kog dela tela laserom najnovije tehnologije. Za samo nekoliko meseci Vaša koža će biti glatka, a Vi ćete zaboraviti na mukotrpne metode uklanjanja dlačica.

Koliko je tretmana potrebno?

Osim ukoliko se radi o hormonskom disbalansu kada je potrebno više tretmana, potrebno je od 6 do 8 tretmana za postizanje željenog rezultate.

Šta je potrebno uraditi pre samog tretmnana?

Da bi sam tretman bio delotvoran, bitno je da se dlačice sa tretirane površine ne depiliraju, tj. da se ne čupaju iz korena bar 3 nedelje pre tretmana. Preporučuje se brijanje dlačica u tom periodu, a takođe i brijanje dlačica neposredno (do 12 sati) pre samog tretmana.

Šta se dešava nakon tretmana?

Nakon tretmana uklanjanja dlačica laserom ne preporučuje se izlaganje suncu. Nakon samog tretmana moguća je pojava blagog crvenila u zavisnosti od osetljivosti kože. Potrebno je od 10 do 20 dana da bi se primetili prvi rezultati. Naravno, treba nastaviti sa tretmanima da bi rezultat bio trajan. Neposredno nakon tretmana treba izbegavati upotrebu kozmetičkih sredstava na tretiranim regijama i prekomerno znojenje.

Koliko vremena treba da prođe između dva tretmana?

Vremenski interval između tretmana zavisi od tretirane regije i jačine dlake, ali optimalni period je 4 nedelje.

Da li laserska epilacija boli?

Prednost laserske epilacije laserima nove generacije je to što je bezbolna. Samo u prvim tretmanima, kada su dlake guste i jake, može doći do neprijantog osećaja.

Laserska epilacija se ne preporučuje…

  • obolelima od epilepsije
  • u toku trudnoće i dojenja
  • u periodu menstrualnog ciklusa
  • u periodu korišćenja medicinske terapije