Ksilk Extreme Repair 

Ksilk Extreme Repair je jedan od najboljih tretmana za oporavak oštećene kose. Uz najbolje hranljive sastojke koje sadrži kakao i dodavanjem katjonskih peptida, Extreme Repair prodire duboko u vlakno, obnavljajući kosu od korena do samih krajeva.

Kako tretman deluje?

Preparat se deponuje u dlaci i postepeno otpušta najplemenitije aktivne sastojke direktno u vlakno dlake. Zatim precizno distribuira aktivne sastojke sastojke u oštećenoj dlaci sa dužim dejstvom. Tretman regeneriše sastav u spoljnim i unutrašnjim slojevima dlake: korteksu i kutikuli. Obezbeđuje aktivni zaštitni sloj i time štiti protiv budućih oštećenja.

Kako izgleda tretman?

Prvi korak je pranje kose posebnim Extreme Repair šamponom koji nežno čisti, hidrira i vraća sjaj kosi.
Zatim se na kosu stavlja ampula koja je pogodna za oštećenu kosu. Aktivira se na oštećenim vlaknima, obnavlja nedostajaću materiju i restaurira strukturalni integritet mase od kutikule do korteksa. Povećava snagu i elastičnost dlake.
Nakon ampule, na kosu se nanosi maska koja oporavlja kosu od oštećenja izazvanih mehaničkim, hemijskim ili termalonim procesima. Katjonski peptidi formiraju zaštitni film oko vlakna, povećavajući otpornost, fleksibilnost i sjaj kose.
Poslednji korak ovog tretmana je nanošenje extreme repair regeneratora koji održava dlaku zdravom, svilenkastom i nežnom na dodir.
Kada treba raditi ovaj tretman?
Ovaj tretman se preporučuje barem jednom mesečno. Takođe, preporučljivo je uraditi ovaj tretman nakon farbanja i drugih tretiranja kose koji oštećuju dlaku.