Marija Janković je deo našeg HOB tima. Svoju profesionalnu karijeru započela je pre više od 20 godina. Ona je maher u oblastima pedikira, medicinskog pedikira, depilacije i masaža, te pored toga što svakodnevno čini da se naši klijenti osećaju i izgledaju dobro, u našem estetskom centru vrši edukacije u pomenutim oblastima za sve one koji žele da postanu kvalitetni profesionalci.

Nevenka Acin je deo HOB tima, a već 20 godina svojim vrhunskim talentom i stručnim znanjem ulepšava ljude. Njena uža specijalnost su ženska i muška šišanja, sve vrste feniranja, stilizovanja kose i svečanih frizura, kao i tretmani i nega kose.

Ljubinko Rajić deo je HOB tima i više od 10 godina se bavi nadogradnjom kose. U našem salonu vrši nadogradnje kose Tape In, Microring i Keratin tehnikom, koristeći ProExtension kosu koja je trenutno najpopularnija i najkvalitetnija na našem tržištu.

Dr Milica Vasić je deo HOB tima. Ona je tu za sve savete vezane za stomatologiju, kao i za neinvazivno kućno izbeljivanje zuba. Svaki tretman izbeljivanja zuba započinje konsultacijom sa stomatologom. Stomatolog će Vam propisati najbolji komplet za izbeljivanje zuba, izraditi prilagođenu foliju koja savršeno pristaje Vašim zubima i desnima i odgovoriti na sva pitanja.

Dr Jelena Šašić je deo HOB tima. Ona u našem estetskom centru vrši PRP tretman podmlađivanja krvnom plazmom, PRX hemijski piling, kao i tretmane botoksom i hijaluronom, mezoterapiju, lipolizu, biorevitalizaciju, hiperhidrozu, i anticelulit tretmane.

Dr Albina Singur je deo HOB tima. Sa više od 16 godina prakse u hirurgiji, 5 godina prakse u kozmetolgiji, diplomom odeljenja za plastičnu hirurgiju – klasa anatomije Univerziteta Paris Descartes, učiniće da iz našeg estetskog centra izađete potpuno zadovoljni.

Anđela Maksimović je deo HOB tima. Profesionalnu karijeru šminkera započela je pre više od tri godine. Za ovaj period stekla je mnogobrojne stalne klijente koji joj iznova poklanjaju svoje poverenje kada god žele da izgledaju i da se osećaju lepo u svojoj koži. Svoje znanje je stekla u studiju Sophie’s choice, a dodatno ga je usavršavala na masterclass-u kod Jovane Arsić, Sanje Orlandić i čuvene Bobbi Brown.

Željko Petričević stoji ispred HOB tima kao generalni menadžer. On je tu za sva Vaša pitanja, nedoumice, konsultacije. Za Vas je tu da Vam ponudi idealno rešenje, kao i da pronađe termin koji Vam najviše odgovara. Zadužen je za sve ono što se dešava “iza kamere”, a bez čega naš studio lepote ne bi funkcionisao.

Dr Denisa Vrban se već 12 godina bavi antiaging medicinom. Edukovala se na najprestižnijim svetskim kongresima, i neprestano se usavršava i posećuje Pariz, Monte Karlo i druge najveće prestonice estetske medicine. Sarađuje sa svetski priznatim doktorima širom sveta. Osim toga, dr Denisa drži i sertifikovane edukacije za primenu hijaluronskih filera koje su namenjene doktorima medicine i stomatologije. Svoje poverenje prepustite svetski priznatom stručnjaku koji će realizovati sve vaše želje.

Rosa Rakić je deo HOB tima. Iza sebe ima bogatu i veoma uspešnu karijeru. U našem estetskom centru vrši usluge trajne šminke: japansko iscrtavanje obrva, puder obrve, kombinovanu tehniku iscrtavanja obrva, senčenje kapaka, ajlajner i labellino lips. Osim toga, vrši i edukacije pomenutih tehnika.